Wie is HR|Link?

Wie is HR|Link? Goede vraag.

Voor we het recht hebben om te weten wie jij bent, kunnen we onszelf beter eerst voorstellen.

Eind 2015 startten wij, Salina Stubbe en Peter Delodder, als man en vrouw, HR|Link op.

In eerste instantie geloven wij als rekruteringscoaches dat rekruteren anders kan.

Al tijdens Salina’s lessen arbeids -en organisatiepsychologie, leerde ze dat een bedrijf niet bestaat uit werknemers die elke dag hun job komen doen. Als echtgenote van een zelfstandige besefte zij dat deze mensen je zaak doen opleven of ten onder brengen, als je hen niet op de juiste manier benadert. En als mens zag ze dat onze arbeidsmarkt en de manier waarop we vandaag professionals aan onze bedrijven willen linken, nog weinig menselijks heeft.

Peter zat meer dan 10 jaar aan de andere kant, namelijk die van bedrijfsleider. Zijn ervaring met werknemers en zijn visie op het vinden van de juiste krachten, maakt dat wij een goed team vormen!

Vanuit die kennis en ervaring groeide een visie dat rekruteren anders kan en moet. Werving en selectie zou een mensenzaak moeten zijn en geen kwestie van cijfers, grafieken en testen. Rekruteren moet persoonlijker, transparanter en met respect voor alle partijen uitgevoerd worden.

Onze sleutelwoorden: Hands-on – Oplossingsgericht – Eerlijk – Behulpzaam – Out of the Box denken – Klantgericht

Het is onze missie om deze sleutelwoorden binnen te brengen in het rekruteringsproces van alle soorten bedrijven. Van groot bedrijf tot KMO, in verschillende sectoren, met verschillende profielen.

Sinds maart 2019 vervoegt Kaat Meylemans ons team. Zij werkt als recruitment consultant op verschillende projecten. Na 10 jaar in bemiddeling, weet Kaat als geen ander mensen in te schatten en te luisteren naar hun verhaal. Nu kan ze met haar skills mensen aan een job nieuwe helpen!

Nu jij ons een beetje kent, willen wij jou heel graag ontmoeten!

Volg de opleiding Rendabel Rekruteren!

Ben je zaakvoerder of personeelsmedewerker? Wil je graag rendabel en efficiënt rekruteren? Volg dan onze opleiding Rendabel Rekruteren!

Via onze partner ROI Boosting Academy kan je genieten van korting met de KMO Portefeuille!

Mail ons voor meer informatie!