Rekrutering op maat

Een rekruteringsproces is voor elk bedrijf anders. Sommige bedrijven hebben er personeel voor, anderen doen alles zelf of schakelen een kantoor in.

Daarom maakt HR|Link het mogelijk om jouw rekruteringsproces op maat op te maken. Wil je enkel posten? Wil je hulp inschakelen om de instroom via kantoren te beheren? Of wil je inzetten op employer branding?

Dit zijn maar enkele voorbeelden waarbij je de diensten van HR|Link kan inschakelen.

We plannen graag een gesprek in om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen en een offerte op te maken. Neem vrijblijvend contact op met ons.

 

Om je rekruteringsproces efficiënt en overzichtelijk te laten verlopen, maakt HR|Link gebruik van Recruitee. Een gebruiksvriendelijk platform waar je zowel vacatures kan inputten, kandidaten kan beheren als een overzichtelijke flow kan opmaken. Je krijgt er ook een ‘werken bij’ pagina bij, om je vacaturepagina op je website aan te passen naar de look en feel van je bedrijf. Dit maakt het zeer aantrekkelijk voor kandidaten.

Op deze manier zijn wij ook GDPR compliant en kan ook jouw bedrijf gegevens op een correcte manier verwerken.

Meer info en een gratis trial vind je hier.

Volg de opleiding Rendabel Rekruteren!

Ben je zaakvoerder of personeelsmedewerker? Wil je graag rendabel en efficiënt rekruteren? Volg dan onze opleiding Rendabel Rekruteren!

Via onze partner ROI Boosting Academy kan je genieten van korting met de KMO Portefeuille!

Mail ons voor meer informatie!