Rendabel Rekruteren kan je leren!

Als zaakvoerder moet je verschillende vaardigheden hebben: je vak kennen, mensen opleiden, je bedrijf runnen zowel op commercieel als financieel vlak en nog zo veel meer.

Als je dan ergens vast loopt of hulp bij nodig hebt, zijn er verschillende hulpmiddelen, opleidingen of coaches.

Maar wie helpt jou bij het aanwerven van nieuw talent? Wie helpt jou door de wirwar van jobboards, vacatures en het managen van kandidaten? En interviewtechnieken? Zijn die onderbouwd of eerder gebaseerd op een ‘buikgevoel’?

Om op deze vragen een antwoord te kunnen bieden, ontwikkelde ik een opleiding Rendabel Rekruteren. Deze opleiding is specifiek gericht op de zaakvoerders of personeelsmedewerkers van de KMO. We beginnen van scratch en bouwen praktijkgericht en efficiënt op naar het opzetten van een kwalitatief rekruteringsproces.

Of je nu maar sporadisch aanwerft of binnenkort een heel team moet samen stellen, rendabel rekruteren loont altijd!

Nieuwsgierig? Via onderstaande link kan je alvast kennismaken met de opleiding. Ik geef je het eerste hoofdstuk als kennismakingsgift. Interesse in de opleiding? Neem dan contact op via salina@hrlink.be.

Download nu!

Rendabel Rekruteren: hoofdstuk 1

 

Via een erkende partner kan je voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille en een fikse korting verkrijgen!

Volg de opleiding Rendabel Rekruteren!

Ben je zaakvoerder of personeelsmedewerker? Wil je graag rendabel en efficiënt rekruteren? Volg dan onze opleiding Rendabel Rekruteren!

Via onze partner ROI Boosting Academy kan je genieten van korting met de KMO Portefeuille!

Mail ons voor meer informatie!