Freelance recruitment

Waarom?

Rekrutering is niet in elk bedrijf een continue opdracht. Daarom kan het interessant zijn om op het moment dat je rekrutering nodig hebt een freelance recruiter in te schakelen. Uiteraard kan dit ook een mogelijke optie zijn bij meerdere openstaande vacatures, vervanging,…

Wat?

Eén van onze recruiters komt dan gedurende de periode die nodig is om de vacatures in te vullen een aantal dagen per week langs of behandelt sollicitaties van thuis uit. Dit volgens een afgesproken aantal uren. De uren die bij ons op kantoor worden gepresteerd, kan je volgen via een trackingsysteem.

Wij nemen tijdens deze periode het ganse rekruteringsproces uit je handen en probeer snel, maar kwalitatief de openstaande vacatures in te vullen.

Als freelance recruiter beperken we ons niet alleen tot rekruteren, maar gaan we ook kijken hoe we het proces kunnen verbeteren of anders kunnen aanpakken. We stellen ons zeer flexibel op en reageren volgens de noden van jou en je bedrijf.

We beperken ons niet tot bepaalde profielen, maar zeer bij specifieke jobs screenen we eerder de soft skills en laten we de technische of screening van zeer specifieke kennis aan jou of je medewerkers over.

 

Volg de opleiding Rendabel Rekruteren!

Ben je zaakvoerder of personeelsmedewerker? Wil je graag rendabel en efficiënt rekruteren? Volg dan onze opleiding Rendabel Rekruteren!

Via onze partner ROI Boosting Academy kan je genieten van korting met de KMO Portefeuille!

Mail ons voor meer informatie!