Rekruteringscoaching

Waarom?

We zien zeer vaak dat een bedrijfsleider of de persoon die de loonsadministratie doet, de taak om personeel aan te werven op zich neemt. Rekruteren is echter een vak apart, in een zeer snel veranderende wereld. Enkel je vacature online zetten is niet voldoende.

Als rekruteringscoach begeleiden wij je in dit proces door aan te kaarten waar verandering nodig is, dit steeds met jullie budget en bedrijfscultuur in het achterhoofd. Het is de bedoeling dat jullie na de coaching dit proces zelfstandig, maar onderbouwd kunnen uitvoeren.

Voor wie?

Als rekruteringscoach helpen we bedrijfsleiders, personeelsmedewerkers of recruiters bij het uittekenen van een onderbouwd rekruteringsplan. Iedereen die dus in aanmerking komt met recruitment en hier begeleiding in kan gebruiken, kan beroep doen op onze diensten als rekruteringscoach.

Wat?

Indien het probleem niet meteen duidelijk is, kan een analyse heel wat opklaren. Vanuit deze analyse kunnen we vaststellen welke aspecten in het rekruteringsproces een update kunnen gebruiken. Het ganse traject wordt samen met alle betrokkenen opgesteld en aangepast waar nodig.

Enkele voorbeelden:

  • Hoe maak ik een goede vacaturetekst op?
  • Waar ga ik mijn vacature posten? Gebruik ik betalende websites?
  • Hoe volg ik best de sollicitaties op?
  • Hoe ziet een goed interview eruit?
  • Wanneer schakel ik eventueel een kantoor in?

Naargelang het soort traject, kan je steeds rekenen op onze steun via Skype sessie, telefoon, mail of onze fysieke aanwezigheid.

Mail ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Volg de opleiding Rendabel Rekruteren!

Ben je zaakvoerder of personeelsmedewerker? Wil je graag rendabel en efficiënt rekruteren? Volg dan onze opleiding Rendabel Rekruteren!

Via onze partner ROI Boosting Academy kan je genieten van korting met de KMO Portefeuille!

Mail ons voor meer informatie!